
Reseptit

Helppo marjapaistos
Kesän tulon takuuvarma merkki? Marjakojut, jotka ilmestyvät toreille ja kauppojen eteen. Meidän oli tietenkin pakko kehittää resepti, jolla päästään nauttimaan näistä sesongin herkuista. Tämä paistos on täydellistä mihin aikaan päivästä...

Udon stir fry
Tämä udon stir fry on yksinkertaisesti yksi parhaita nuudeliannoksia, mitä olen pitkään aikaan syönyt. Paksut, vähän sitkeät nuudelit imevät hyvin itseensä kaiken tuhdin kastikkeen, ja rapean pehmeät kasvikset tuovat mukavaa...

Linguine katkarapukastikkeella
Tämä linguine-katkarapuresepti tuo lautasellesi Välimeren auringon ja italialaisen keittiön aidon maun. Sitruunan ja valkoviinin raikkaus yhdistyy mehukkaisiin katkarapuihin luoden maukkaan kastikkeen, joka tarttuu täydellisesti pastaan. Helppo ja nopea valmistaa, juuri...

Kotitekoinen limoncello ja raikas limoncello spritz
Limoncello on raikas ja sitruksinen italialainen likööri, joka tuo hetkessä aurinkoisen tunnelman lasiisi. Tämä kotitekoinen versio on helppo valmistaa ja täynnä luonnollista sitruunan makua. Yhdistä limoncello raikkaaseen spritziin, ja saat...

Sitruunaposset brûlée
Sitruunaposset brûléella on raikas jälkiruoka, joka yhdistää kermaisen pehmeän täytteen ja rapeaksi karamellisoidun sokerikuoren. Tarjottuna kauniissa sitruunankuorissa tämä kesäinen herkku tuo väriä ja raikkautta pöytään. Helppo valmistaa ja täydellinen päätös...

Ihanan helppo ja maistuva aamiaispannu
Parhaat aamiaiset syntyvät helposti yhdellä pannulla ja ne voi tarjoilla samasta astiasta suoraan pöytään. Kananmunapannua voi tuunata hyvin oman kaapin antimien pohjalta! Aamiaispannu on myös erinomainen tapa hyodyntää tähteitä edelliseltä...

Vaneljan mustikka-Mascarpone French Toastit
Pehmeät, kardemummalla ja kanelilla maustetut French Toastit saavat ylellisen viimeistelyn mascarpone-hunajaseoksesta ja tuoreista mustikoista. Täydellinen herkku hitaisiin aamuihin tai hemmotteluhetkiin!

Negroni
Tämä italialainen klassikkococktail on täydellinen yhdistelmä raikkautta ja ripaus katkeroa, joka sopii mainiosti niin kesän rentoihin hetkiin ystävien seurassa. Yksinkertainen mutta tyylikäs Negroni tuo lasiin ripauksen italialaista makua.

Juhannuskakku
Tehtiin tämä ihana kakku tyttäreni kanssa hänen syntymäpäivänä ja siitä tuli niin hyvää sekä kauniin näköinen, että halusin jakaa reseptin myös teidän kanssa! Tämä kakku sopii ihanasti kesän juhliin ja...

Vaneljan helpot proteiiniletut
Täydelliset proteiiniletut unelmaisella vaniljatäytteellä, mustikoilla, mantelivoilla ja taateleilla. Täydellinen kesäinen herkku nautittavaksi mökillä, veneellä, kotona tai vaikka picnicillä!

Lehtikaalisalaatti sitruuna-valkosipulikastikkeella
Tämä raikas lehtikaalisalaatti sitruuna-valkosipulikastikkeella on täydellinen lisuke kesän aterioille. Rapeat mantelilastut ja suolainen parmesaani tuovat salaatille mukavaa rakennetta ja makua, kun taas sitruunan raikas mehu ja valkosipulin aromaattinen vivahde tekevät...

Feta-ricotta creme paahdettujen tomaattien kanssa
Tämä kermaisen pehmeä feta-ricottaseos yhdistyy täydellisesti makeiden paahdettujen tomaattien kanssa luoden raikkaan ja maukkaan lisukkeen. Helppo valmistaa, ja sopii mainiosti niin arki- kuin juhlapöytään. Tuoreet basilikat viimeistelevät kokonaisuuden tuoden annokseen...

Paistettua lohta
Tämä raikas ja kevyt paistetun lohen resepti on täydellinen kesäpäivien herkku. Rapeaksi paistettu parmesaanikuori ja mehukas lohi luovat yhdessä makuelämyksen, joka sopii loistavasti lämpimiin iltoihin. Tarjoa tuoreen persiljan kera ja...

Grillattu nektariinisalaatti prosciutolla ja burratalla
Tämä grillattu nektariinisalaatti prosciutolla ja burratalla on täydellinen kesäinen herkku, joka yhdistää makean hedelmän, suolaisen ilmakuivatun kinkun ja kermaisen juuston raikkaaksi kokonaisuudeksi. Basilika, balsamiviinietikka ja sitruunankuori tuovat salaatille pirteyttä, ja...

Juhannus kukkakakut
HEIROL People Cooking Clubin eksklusiivinen resepti! Kirjaudu sisään nähdäksesi reseptin. Kauniit ja kesäiset kakut, jotka tuovat raikkautta ja väriä kesäpöytään, inspiraationsa saaneina ihanista luonnon kukkaniityistä. Täydelliset herkut juhannuksen...

Caprese-salaatti raikkaalla kesätwistillä
HEIROL People Cooking Clubin eksklusiivinen resepti! Kirjaudu sisään nähdäksesi reseptin. Tämä Caprese-salaatti saa raikkaan kesäisen twistin makeiden persikoiden myötä. Persikat tuovat klassiseen yhdistelmään, jossa yhdistyvät kypsät tomaatit, tuore...

Pizza Bianca lohella
HEIROL People Cooking Clubin eksklusiivinen resepti! Kirjaudu sisään nähdäksesi reseptin. Tänä juhannuksena tarjolla on raikas pizza bianca, jossa italialaisen pizzapohjan rapeus yhdistyy suomalaisen saariston makuihin. Pizzan pohjana on kermaisen pehmeä...

Mustikkacrumblekakku aamiaispöytään
Hitaisiin kesäaamuihin kuuluu aina ripaus hemmottelua. Kevyt, pinnalta rapea ja sisältä pehmeän kostea mustikkacrumblekakku on täyellinen valinta aamiais- tai brunssipöytään. Vaatimaton ulkonäkö kätkee sisäänsä runsaasti makua - tätät on mahdotonta...

Sieni-yrttileivät mustapippuriranskankermalla
Ei ole herkullisen aamiaisleivän voitanutta! Sipuli-lehtipersilja-sieniseos ja mustapippurinen ranskankerma ovat lyömätön yhdistelmä, joka tekee näistä simppeleistä leivistä aamupalapöydän tähtiä. Herkkusienet voi korvata myös sesongin mukaan esimerkiksi kantarelleilla.

Rapeat kesäkurpitsa- ja munakoisoviipaleet italialaisittain
Tämä resepti tuo mieleen Italian rannikon pienet kalastajakylät. Siellä friteeratut herkut - olkoon ne sitten mereneläviä tai tuoreita vihanneksia - tarjoillaan kuumana, suolattuna ja nautitaan hyvässä seurassa. Tässä versiossa kesäkurpitsa...

Italialainen kalakeitto
Nauti perinteisen kalakeiton hauskasta mediteraanisesta twististä lisäämällä siihen lisää herkullisia mereneläviä. Tässä kalakeitossa on valtavasti makua, ja se on täydellinen resepti, kun haluat ruokkia monta ihmistä.

Kinuskikissan valmistujaisdonitsit
Uunidonitsit muuntuvat monenlaiseen juhlaan. Rinkulan muodon voi valjastaa vaikkapa valkolakiksi, jolloin syntyy juhlavat leivokset ylioppilasjuhliin tai valmistujaisiin. Taikinan maun kanssa on toki paljon pelivaraa. Tässä on käytössä hyvä perustaikina, johon...

Suussasulava Bostonpulla
Bostonpulla on klassikko, eikä syyttä. Vuoassa paistettaessa pulla pysyy täyteläisen kosteana ja kaunis paistokasari tarjoaa juhlapöytäänkin kelpaavan tarjoilualustan.

Dutch baby eli Hollantilainen pannukakku kardemummalla
Dutch baby on ilmava pannukakku, joka valmistuu helposti suoraan pannussa. Pannukakku itsessään ei ole kovin makea, joten kesän herkullisimmat marjat sopivat täydellisesti sen seuraksi.

Koukuttava suklaahippupannukeksi
Jos rakastat pehmeitä, vastapaistettuja suklaahippukeksejä, on tätä herkkua vaikea vastustaa. Taivaallinen pannukeksi sopii jaettavaksi ystävien kesken vaikkapa brunssilla!

Perinteinen Italialainen bruschetta
Monet luulevat, että perinteisen bruschettan päälle laitetaan kaikenlaisia täytteitä, mutta aidossa bruschettassa on vain 3 ainesosaa, ja sen valmistamiseen riittää 5 minuuttia. Tämä on täydellinen alkuruoka/lisuke minkä tahansa lounaan tai...

Vihreä mustakaalibigoli
Alunperin tattarijauhoista valmistettu Bigoli on perinteisen spagetin paksumpi versio, joka on saanut alkunsa Italian Venetossa. Paksu pasta kantaa kastikkeen kuin kastikkeen hyvin! Samaa upean vihreää taikinaa voi käyttää minkä tahansa pastalaadun valmistamiseen! ...

Salviapappardelle cacio e pepe
Pappardelle on erittäin leveä pastalaatu Keski-Italiasta, Toscanan alueelta. Sille riittää kaikista yksinkertaisinkin kastike. Kauniiseen yrttikuosiin voi käyttää haluamiaan pehmeälehtisiä yrttejä – oma suosikkini on aromaattinen salvia! Tämän täydellisen ja helpon...

Fenkoli- ja fetajuustosalaatti
Ihanan rapea fenkolisalaatti pehmeällä fetalla ja kirpeällä salaattikastikkeella! Täydellinen neutraali lisuke melkein mihin tahansa ruokaan. Erittäin helppo ja nopea valmistaa, tarvitset vain laadukkaan mandoliinin ja muutamia aineksia.

Sitruunainen rosmariini-oliiviöljykakku
Hemmottele itseäsi tällä kakulla, jossa sitruunan kirkkaus, rosmariinin hienostunut tuoksu ja oliiviöljyn pehmeys yhdistyvät herkullisesti. Viimeistelynä kakun päälle valutetaan kevyt rosmariini-sitruunasiirappi, joka tuo makeutta ja mehevyyttä jokaiseen suupalaan.