Takuuehdot

Löydät ostamasi HEIROL-tuotteen tuotepakkauksesta kyseisen tuotteen takuun voimassaoloajan. Tuotteen takuu alkaa tuotteen ostopäivästä, joten säilytä tuotteen ostokuitti takuun voimassaoloajan.

HEIROL-tuotetakuu koskee tuotteen valmistus- ja materiaalivirheitä ja on voimassa kun tuote on ollut normaalissa kotitalouskäytössä eikä siinä näy selkeitä väärinkäytön jälkiä (kuten liiallinen voimankäyttö, väärinkäyttö, tahallinen vaurioittaminen jne.) ja kun tuotetta on käytetty ja hoidettu käyttöohjeiden mukaisesti.

Takuu ei kata käyttövaikeuksia, jotka johtuvat esimerkiksi siitä, että tuote on likainen eikä sitä ole pesty kunnolla tai kun esimerkiksi pannun pinta on poltettu, pannu on kuumennettu tyhjänä jne.  

HEIROL pidättää oikeudet määritellä yhteistyössä tehtaan kanssa kuuluuko tuote mihinkään ylläolevista kategorioista.  Mahdolliset valmistuksessa syntyneet viat korvataan täysin.

Takuuasioissa tulisi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Kun asiakaspalvelumme on vastaanottanut tuotteen ja tuotevirhe ja takuunalaisuus todettu, lähetämme uuden tai vastaavan tuotteen.