Tässä olemme me...

Iloisesti “sekarotuinen” perhe, jonka arjessa yhdistyy italialainen, ruotsalainen sekä suomalainen ruoka- ja tapakulttuuri.

Meillä ei ole koskaan ollut aikaa tai edes halua tavoitella täydellisyyttä – nauramme mokille ja sävellämme tilanteen mukaan, varsinkin keittiössä!

Meille perhe ja hyvä ruoka on aina ollut onnellisen elämän perusta. Ruoanlaitto kotona on hauskaa ja helpompaa kuin usein ajatellaan. Me HEIROLilla haluamme innostaa valmistamaan ruokaa kotona – ja viettämään aikaa yhdessä ruokapöydän äärellä.

Hyvä ruoka on rakkaudenosoitus.

Cristina & Rolf Moborg 

“MEILLE PERHE JA HYVÄ RUOKA ON AINA OLLUT ONNELLISEN ELÄMÄN PERUSTA. RUOANLAITTO KOTONA ON HAUSKAA JA HELPOMPAA KUIN USEIN AJATELLAAN.”

HEI(MO) + ROL(F) = HEIROL

Turussa sijaitseva perheyritys HEIROL on tuonut keittiövälineitä suomalaisten ruokapöytiin jo vuodesta 1991. Heimo Lehtonen perusti yrityksen poikansa Rolf Moborgin kanssa vuonna 1991 aloittamalla toiminnan Lehtosen autotallista Littoisissa. HEIROL Oy on historiansa aikana noussut nopeasti yhdeksi Suomen johtavista keittiön pienvälineiden valmistuttajista. Tänä päivänä HEIROLin laaja valikoima on saatavilla myös Ruotsissa, Tanskassa ja Baltian maissa.

HEIROLin toiminta-ajatus on ollut kunnianhimoinen alusta alkaen. Haluamme tuoda markkinoille laadukkaita, käytännöllisiä ja kauniita keittiön pienvälineitä, jotka innostavat suomalaisia valmistamaan kotona enemmän ruokaa. Meistä perhe ja hyvä ruoka ovat elämän perusta. Ruoanlaitto kotona on hauskaa ja helpompaa kuin usein ajatellaankaan. Tietysti se on myös paljon terveellisempää ja edullisempaakin kuin valmisruoka. Haluamme innostaa suomalaisia valmistamaan kotona useammin ruokaa ja viettämään enemmän aikaa yhdessä keittiössä ja ruokapöydän äärellä, kertoo toimitusjohtaja Rolf Moborg, neljän lapsen isä.

Teemme yhteistyötä maailman johtavien valmistajien kanssa, jotta voisimme taata HEIROL-tuotteille mahdollisimman korkean laadun. Perheyrityksessä otamme asiakkaiden palautteet ja ehdotukset suoraan itse vastaan, ja haluamme reagoida niihin nopeasti. Tavoite on mielestämme jo nyt hyvin saavutettu, mutta sama ajatus kantaa edelleen!

HEIROL-brändin alta löytyy useita laadukkaita tuoteryhmiä. Tärkein on Steely-sarja, josta löytyy keittiövälineitä aina kattiloista kuorimaveitsiin. Steely-pienvälineitä on myyty Suomessa jo yli 5 miljoonaa kappaletta. HEIROLin uusia ylpeydenaiheita ovat laadukas patentoitu HEIROL Steelsafe™ Pro paistinpannusarja, sekä uudistettu kuluttajatestejä voittanut paistoastiasarja Cerasafe Pro. Paistoastiat jotka käyvät vaativillekin kokeille ja ruoanlaiton harrastajille. Valikoima on myös laajentunut upealla Portugalissa valmistetulla zero waste Nosse Ceramics for HEIROL keramiikkasarjalla. Sarjan tuotteet tuovat kaunista käsintehtyä lämpöä kattauksiin.

Oman tuotemerkin lisäksi HEIROL on toiminut tunnettujen italialaisten brändien, Marcato-pastakoneiden ja Bialetti-espressokeitinten maahantuojana jo 30 vuotta. HEIROL tuo myös maahan Euroopan vanhimman lasitehtaan, ranskalaisen La Rochèren laseja ja belgialaisen Eternumin aterimia.

LISÄTIETOJA:

Toimitusjohtaja
Rolf Moborg
rolf.moborg(at)heirol.fi

Puh. +358 (0)500 521121

Yhteystiedot

HEIROL Oy
KAARINA, Finland

Puh. +358 (0)75-326 6800
Fax +358 (0)2-246 2326
info(at)heirol.fi

_____


HEIROL Kansainväliseksi

HEIROL Oy on saanut kansainvälistymisen edistämiseksi tukea Euroopan aluekehitysrahastolta.

Hankerahan turvin vuonna 1991 perustettu, täysin kotimaan markkinoilla toiminut perheyritys, on aloittanut kansainvälistymisen Ruotsiin, Tanskaan ja Baltian maihin.
”Vipuvoimaa EU:lta” –tuki mahdollisti mm. osallistumisen Tukholman ammattilaisille suunnatuille FORMEX-messuille.
HEIROL kansainväliseksi-hanke on lähtenyt vauhdilla liikkeelle ja HEIROLilla on nyt omat myyntiedustajat sekä Ruotsissa, Tanskassa että Baltian maissa