Rapujuhlat – vinkit järjestäjälle

Rapujuhlat – vinkit järjestäjälle

Nyt on rapujen aika!


Heinäkuun loppu ja koko elokuu on rapujuhlien huippukautta. Tänä aikana voit nauttia herkullisen tuoreita rapuja uusien perunoiden ja taivaallisten salaattien kera.

Rapujuhla must-haves


Riippumatta siitä, nautitko tästä perinteestä terassilla kaupungissa vai maalla, on olemassa joitakin välttämättömiä asioita, joita tarvitset. Yksi tärkeimmistä on rapuveitsi, jolla saat kaiken herkullisen lihan irti. Toiseksi tärkein on kauniit tarjoiluvadit. Käytämme mielellämme teräksisiä, koska ne tuovat pöytään hieman eleganssia, mutta myös keraamiset ovat kauniita. Kesäpöytämme on täynnä kauniita Nosse Ceramics for HEIROLin vaaleanpunaisia ja valkoisia lautasia, jotka tuovat pehmeän värisävyn, joka erottuu kauniisti rapujen ja kesäsalaattien kanssa.

Muista myös cooleri, jotta juomat pysyvät kylminä. Viinicoolerimme on täydellinen pitkiin kesäiltoihin, jolloin haluat rentoutua ja istua alas syömään ja juttelemaan tuntikausiksi.


Rapujuhla resepti-inspo


Yksi tämän kesän suosikki jälkiruoistamme on klassinen Brita-kakku. Se sopii täydellisesti isompien juhlien tarjoiluun, ja voit kruunata sen kauden marjoilla ja syötävillä kukilla.
Löydät reseptimme täältä!


Toinen loistava resepti on perunanachot katkarapu skagenilla. Ne ovat täydellinen alkupala, eikä niiden valmistamiseen kulu paljon aikaa.
Löydät reseptimme täältä!



Emmekä tietenkään voi unohtaa cocktaileja! Tutustu cocktailbuffettiimme ja valitse suosikkisi tai valmista vaikka kaikki seuraaviin rapujuhliin!

Löydät reseptit täältä!