Opiskelijan must-have tuotteet ja -15% alennus

Opiskelijan must-have tuotteet ja -15% alennus

Onko koulun arjen kokkailut lähteneet sujuvasti käyntiin? Opiskelun lomassa nälkä yllättää helposti, joten laadukkaat keittiövälineet ovat tärkeitä arjen helpottamisessa. Olemme koonneet sinulle listan opiskeluarjen must-have tuotteista kokkailuun. 

Psst! Muista hyödyntää -15% opiskelija-alennus opiskelijakortilla myymälöissämme syyskuun loppuun asti.

Aamun pelastus

Aloita aamusi oikein, jotta pitkä opiskelupäivä sujuu mutkattomasti. Hyvät keittiövälineet auttavat sinua saamaan energiaa ja nauttimaan rauhallisista hetkistä ennen kiireistä päivää!

Keittiötarvikkeet

Keittiön tärkeimmät välineet! Tässä ovat ne välineet, joita ilman emme voisi elää ja jotka ovat täydellisiä jokapäiväiseen kokkailuun.

Groove kattila ja pannusarja

Groove-paistosarjamme on täydellinen budjettiystävällinen vaihtoehto, joka mahdollistaa herkullisten aterioiden valmistamisen ilman PFAS-kemikaaleja. Pinnoite on täysin myrkytön, ja suorat reunat tarjoavat 25 % enemmän paistopinta-alaa kaikkien suosikkiruokiesi valmistamiseen!

Tyylikästä leikkaamista

Tyylikkäät puiset leikkuulaudat ja hyvä leipäveitsi ovat keittiön perusvarusteet. Puiset laudat kestävät käytössä, pitävät veitset terävinä ja näyttävät hienoilta.

Heirol shops

Hyödynnä -15%, kun näytät opiskelijakorttisi!