Täytettyjä ruispaloja

Täytettyjä ruispaloja

Kun olemme järjestäneet ihania tapahtumia meidän shopeissa, olemme usein tarjoilleet näitä herkullisia suolaisia täytettyjä ruispalasia. Ne ovat herättäneet paljon kysyntää, joten päätimme jakaa reseptin kanssanne. Näitä on helppo ja nopea valmistaa, ja voit valita tehdä ne joko kätevästi valmiista aineksista tai alusta alkaen. Selaa molemmat reseptit läpi ja valitse se, joka parhaiten sopii omaan aikatauluusi!

Täytetyt ruispalat 5 minuutissa



1 pussi ruissipsejä/ruispaloja
1 purkki laadukasta guacamolea
1 purkki laadukasta punajuurihummusta
100 g fetajuustoa
Kourallinen granaattiomenan siemeniä (voit myös ostaa valmiiksi irrotettuja siemeniä)

Aseta ruispalat lautaselle ja lisää pienen lusikan avulla guacamolea ja punajuurihummusta niiden päälle. Me teimme niin, että puolet ruispaloista täytettiin punajuurihummuksella ja toinen puoli guacamolella. Riko fetajuusto pieniksi paloiksi ja ripottele se ruispalojen päälle. Lopuksi lisää granaattiomenan siemenet. Valmis!

Vinkki: Korvaa ruispalat gluteenittomilla kekseillä, niin saat myös gluteenittoman version näistä!

Täytetyt ruispalat 20 minuutissa


Guacamole

2 avocado
1 tomaatti
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
1 tl suolaa
1/2 rkl sitruunanmehua


Pilkkoo tomaatti ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja lisää kulhoon. Murskaa avocado haarukalla ja lisää samaan kulhon. Lisää loput ainesosat ja sekoita kaikki yhteen.


Punajuurihummus

1 iso punajuuri (valmiksi keitetty)
1 purkki kikherneitä, valutettuna ja huuhdeltuna
3 rkl tahinia
1 pieni valkosipulinkynsi, pilkottuna
1/2 sitruunanmehua
1/2 tl jauhettua kuminaa
1/2 tl jauhettua korianteria
suolaa


Lisää kaikki ainekset tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen ja sekoita, kunnes massa on sileää. Jos se ei ole kovin sileää, voit kokeilla lisätä 2 jääpalaa ja sekoittaa uudelleen – se pitäisi tehdä koostumuksesta tasaisemman.


Kun guacamole ja punajuurihummus on tehty, voit selata takaisin ylös ja seurata samoja ohjeita kuin nopeassa reseptissä!