

Täytetyt ruispalat 5 minuutissa
1 pussi ruissipsejä/ruispaloja
1 purkki laadukasta guacamolea
1 purkki laadukasta punajuurihummusta
100 g fetajuustoa
Kourallinen granaattiomenan siemeniä (voit myös ostaa valmiiksi irrotettuja siemeniä)
Aseta ruispalat lautaselle ja lisää pienen lusikan avulla guacamolea ja punajuurihummusta niiden päälle. Me teimme niin, että puolet ruispaloista täytettiin punajuurihummuksella ja toinen puoli guacamolella. Riko fetajuusto pieniksi paloiksi ja ripottele se ruispalojen päälle. Lopuksi lisää granaattiomenan siemenet. Valmis!
Vinkki: Korvaa ruispalat gluteenittomilla kekseillä, niin saat myös gluteenittoman version näistä!
Täytetyt ruispalat 20 minuutissa
Guacamole
2 avocado
1 tomaatti
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
1 tl suolaa
1/2 rkl sitruunanmehua
Pilkkoo tomaatti ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja lisää kulhoon. Murskaa avocado haarukalla ja lisää samaan kulhon. Lisää loput ainesosat ja sekoita kaikki yhteen.
Punajuurihummus
1 iso punajuuri (valmiksi keitetty)
1 purkki kikherneitä, valutettuna ja huuhdeltuna
3 rkl tahinia
1 pieni valkosipulinkynsi, pilkottuna
1/2 sitruunanmehua
1/2 tl jauhettua kuminaa
1/2 tl jauhettua korianteria
suolaa
Lisää kaikki ainekset tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen ja sekoita, kunnes massa on sileää. Jos se ei ole kovin sileää, voit kokeilla lisätä 2 jääpalaa ja sekoittaa uudelleen – se pitäisi tehdä koostumuksesta tasaisemman.
Kun guacamole ja punajuurihummus on tehty, voit selata takaisin ylös ja seurata samoja ohjeita kuin nopeassa reseptissä!
Reseptissä käytetyt tuotteet


KULHO 15cm SVELTE, OLIVE



TARJOILUVATI 23cm SVELTE, STONE



TARJOILUVATI 17cm SVELTE, STONE
