Super suklaiset suklaabrowniet

Super suklaiset suklaabrowniet

Kutsumme kaikki suklaan ystävät!

 

Jos olet koskaan unelmoinut, miltä maistuu jälkkäri, joka on 50 % suklaata, niin tänään on sinun onnekas päiväsi! Tämä jälkkäri yhdistelee kaksi täyttä suklaalevyä, runsaasti kaakaojauhetta ja muita herkullisia ainesosia, luoden suklaisimmat browniet, joita olet koskaan maistanut.

Resepti


115g voita
2 suklaalevyä (yksi maitosuklaa ja yksi tumma suklaa), karkeasti pilkottuna
1.5 dl sokeria
0.5 dl ruokosokeria
3 isoa kananmunaa
1 tl vaniljauutetta
1.5 dl vehnäjauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
1/2 tl suolaa
Suklaakuorrutus

115g voita, huoneenlämpöisenä
2 dl tomusokeria
2 rkl kaakaojauhetta
2 rkl kermaa tai maitoa
1/2 tl vaniljauutetta
Ripaus suolaa, maun mukaan


Esilämmitä uuni 175 asteeseen. Laita voi kylmälle kasarille ja anna sen sulaa. Kun se on sulanut, lisää puolet suklaasta (1/2 levy maitosuklaata ja 1/2 levy tummaa suklaata). Vähennä lämpöä ja anna sen sulata hitaasti, ettei se pala (muista sekoittaa jatkuvasti). Kun suklaa on kokonaan sulanut, ota kasari pois liedeltä ja anna sen jäähtyä noin viideksi minuutiksi. Lisää sitten kananmunat, vaniljauutetta ja sokeri, ja sekoita hyvin. Lisää sitten vehnäjauho ja kaakaojauhe ja sekoita tasaiseksi. Viimeiseksi lisää loput suklaasta (karkeasti pilkottuna) ja sekoita. Laita taikina 18 x 18 cm (2 L) vuokaan ja paista uunissa noin 30-35 minuuttia.


Sekoita kaikki kuorutusaineekset yhteen ja sekoita kunnes ei ole mitään kokkaroita. Levitä Jäähdytetyn brownie-pohjan päälle ja anna seistä 10 minuuttia.


Vinkki:
Lisää hienonnettuja hasselpähkinöitä brownien päälle!