Lämmin talvisalaatti

Lämmin talvisalaatti

Tämä ihana talvisalaatti valmistuu meidän uudessa Cerasafe Triply -pinnoitetussa paistinpannussa. 100 % myrkyttömässä paistinpannussa kuulotat purjon ja ruusukaalit, jonka jälkeen saat ihanan pehmeän pohjan salaattillesi. Nopea, helppo ja mahdollista viimeistellä kaikenlaisilla täytteillä! Tähän reseptiin käytimme manteleita, granaattiomenan siemeniä ja parmesaanijuustoa, mutta tähän sopisi erinomaisesti myös vuohenjuustoa, pekonia ja vaikkapa omenaviipaleita! Tee siitä juuri sinun makuusi sopiva ja loihdi itsellesi ihana salaatti, joka on täydellinen pikkujouluihin!

Resepti


voita
400 g ruusukaaleja
1 purjo (pilkottuna)
kourallinen granaattiomenan siemeniä
80 g paahdettuja manteleita
50 g parmesaanilastuja

Kastike:
1/2 sitruunamehua
1 tl vaahterasiirappia
3 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa



Laita kylmälle pannulle vähän voita ja lämmitä maltillisella lämmöllä. Kun voi on sulanut, lisää pannulle pilkottu purjo. Anna purjon paistua ja samalla leikkaa ruusukaalit 2–3 osaan (riippuen koosta) ja lisää ne pannuun. Anna molempien paistua noin 10–15 minuuttia, tai kunnes ne ovat pehmeitä ja saaneet hieman väriä. Laita sitten purjo ja ruusukaalit lautaselle ja ripottele päälle paahdettuja manteleita, parmesaanilastuja ja granaattiomenan siemeniä. Lopuksi sekoita kaikki kastikeaineet keskenään ja kaada kastiketta salaatin päälle.





Ihanaa joulunodotusta!