Skagen-salaatti

Skagen-salaatti

Ihanan helppo salaatti valmistujaisiin! Tämä raikas salaatti syntyy vain 20 minuutissa, ja ainekset löydät helposti lähes mistä tahansa ruokakaupasta.


Psst... meidän Etnico-vadit ovat nyt alennuksessa – täydellinen lisä kevään juhlapöytään!

Resepti


350 g katkarapuja
200 g crème fraîchea
2 rkl majoneesia
1/2 sipuli, pilkottuna
kourallinen tuoretta tilliä
puolikkaan sitruunan mehu
suolaa ja mustapippuria
500 g perunoita
75 g sokeriherneitä
65 g rucolaa


Laita vettä kattilaan kiehumaan ja lisää perunat. Keitä noin 15 minuuttia tai kunnes perunat ovat pehmeitä. Valmista sillä välin täyte sekoittamalla katkaravut, hienonnettu tilli, crème fraîche, sipulia, majoneesi, sitruunamehu sekä ripaus suolaa ja mustapippuria kulhossa.


Asettele tarjoiluvadin pohjalle rucola ja sokeriherneet. Leikkaa keitetyt perunat neljään osaan ja lisää ne vadille. Lusikoi päälle katkaraputäyte ja tarjoile.