Perinteinen Italialainen bruschetta

Perinteinen Italialainen bruschetta

Monet luulevat, että perinteisen bruschettan päälle laitetaan kaikenlaisia täytteitä, mutta aidossa bruschettassa on vain 3 ainesosaa, ja sen valmistamiseen riittää 5 minuuttia. Tämä on täydellinen alkuruoka/lisuke minkä tahansa lounaan tai illallisen kanssa.

Resepti

Maalaisleipää
Valkosipulinkynsiä
Oliiviöljyä
Merisuolaa

Ohje

Leikkaa leipäsi viipaleiksi. Laita pannulle oliiviöljyä ja paista leipäviipaleet, kunnes ne ovat kullanruskeita ja rapeita. Leikkaa valkosipulinkynsi puoliksi ja käytä toista puolikasta ja hiero sitä leipäviipaleisiin. Viimeistele leivät merisuolalla.

Vinkki: Käytä laadukasta oliiviöljyä saadaksesi mahdollisimman maukasta bruschettaa!