Jos rakastat pehmeitä, vastapaistettuja suklaahippukeksejä, on tätä herkkua vaikea vastustaa. Taivaallinen pannukeksi sopii jaettavaksi ystävien kesken vaikkapa brunssilla!


Resepti
Taikina
175 g voita (+ voiteluun)
2½ dl ruokosokeria
1¼ dl sokeria
1 kananmuna
1 kananmunan keltuainen
2 tl vaniljauutetta
5 dl vehnäjauhoja
1/2 tl ruokasoodaa
1/2 tl suolaa
200 g maitosuklaahippuja
3 rkl kondensoitua karamellisoitua maitoa
Tarjoiluun
vaniljajäätelöä
Sulata voi kattilassa ja anna jäähtyä. Sekoita voisula ja sokerit tasaiseksi. Vatkaa joukkoon kananmuna, keltuainen sekä vaniljauute. Sekoita joukkoon jauhot, ruokasooda ja suola. Kääntele lopuksi joukkoon maitosuklaahiput.
Voitele uunivuoka (tai Heirol Royal Pearl paistinpannu) ja painele keksitaikina pannun pohjalle tasaiseksi levyksi. Lusikoi päälle kondensoitu karamellisoitu maito.
Paista 175-asteisessa uunissa noin 30 minuutin ajan, kunnes keksi hieman ruskistuu. Älä paista liian pitkään, ettei taikina kuivahda.
Anna jäähtyä hetki ennen tarjoilua. Tarjoile pannulla vaniljajäätelön kanssa. Käytä apuna puulusikkaa tai -lastaa. Mikäli kaikki ei kulu yhdeltä istumalta, tulee leivonnainen siirtää muuhun säilytysastiaan.
Reseptissä käytetyt tuotteet


Uutuus
NUOLIJA/LUSIKKA, SILIKONI 27 cm, Royal Pearl
Hinta
€9,90
Hinta
Alennettu hinta
€9,90
Yksikköhinta
/
per


Uutuus
PALLOVATKAIN, SILIKONI 28 cm, Royal Pearl
Hinta
€9,90
Hinta
Alennettu hinta
€9,90
Yksikköhinta
/
per
Access Denied
IMPORTANT! If you’re a store owner, please make sure you have Customer accounts enabled in your Store Admin, as you have customer based locks set up with EasyLockdown app. Enable Customer Accounts