Mustikka-Mascarpone French Toastit

Mustikka-Mascarpone French Toastit

Pehmeät, kardemummalla ja kanelilla maustetut French Toastit saavat ylellisen viimeistelyn mascarpone-hunajaseoksesta ja tuoreista mustikoista. Täydellinen herkku hitaisiin aamuihin tai hemmotteluhetkiin!

Resepti


4 viipaletta gluteenitonta leipää
2 luomukananmunaa
1 dl mantelimaitoa tai luomutäysmaitoa
½ tl kardemummaa
1 tl kanelia
voita paistamiseen

Päälle:
1 dl mascarponea
1 rkl kotimaista luomuhunajaa
tuoreita mustikoita/pensasmustikoita

Ohjeet:


Vatkaa kananmunat, maito, kardemumma ja kaneli sekaisin kulhossa.Kasta leipäviipaleet seokseen molemmin puolin. Paista leivät pannulla voissa kullanruskeiksi.Sekoita mascarpone ja hunaja tasaiseksi, ja lisää mustikat. Levitä mascarponeseos lämpimille toasteille, koristele halutessasi hunajalla ja mantelilastuilla.


Nauti lämpimänä!