Käytä alkupalaksi, sekoita salaattiin, laita pizzan päälle tai pastakastikkeen joukkoon. Marinoituja paprikoita saisi aina olla jääkaapissa!
MARINOIDUT PAPRIKAT
2 keltaista paprikaa
2 punaista paprikaa
3 valkosipulin kynsiä
2 rkl sitruunan mehua
muutamaa timjamin oksa
muutamaa rosmariinin oksa
muutama oreganon oksa
öljyä
suolaa
Kuumenna uuni 220 C
Halkaise paprikat ja poista siemenet.
Grillaa paprikat uunissa, kunnes saavat kunnolla väriä.
Jäähdytä paprikat muovipussissa jotta saat helposti poistettua kuoret.
Leikkaa paprikat ohuiksi siivuiksi ja laita ne lasipurkkiin.
Lisää valkosipulin kynnet, yrtit, öljyä, suolaa, sitruunan mehu
Anna marinoitua muutama tunti.