Suklaakauden ollessa huipussaan on täydellinen hetki valmistaa suussa sulavaa herkkua!
Seuraa Kinuskikissan reseptiä ja leivo ihana After Eight -kakku, jonka minttuinen ja suklainen yhdistelmä on täydellinen esimerkiksi kahvin tai teen kaveriksi!
Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille!
Tilaa joululahjat viimeistään 19.12.! Lue lisää joulun toimituksista
Liity HEIROL People Cooking Clubiin tästä!

Suklaakauden ollessa huipussaan on täydellinen hetki valmistaa suussa sulavaa herkkua!
Seuraa Kinuskikissan reseptiä ja leivo ihana After Eight -kakku, jonka minttuinen ja suklainen yhdistelmä on täydellinen esimerkiksi kahvin tai teen kaveriksi!

Valmistelut
Levitä After Eight -konvehdit leikkuulaudalle ja nosta ne pakastimeen noin tunniksi, kunnes ne ovat kokonaan jäätyneet.Tee sillä välin suklaareunus. Paloittele suklaa lautaselle ja sulata mikrossa miedolla (n. 180 W) lämmöllä välillä sekoitellen.Laita suklaasula pursotuspussiin, jossa on pieni, pyöreä tylla (koko 2 mm).Aseta vuoan silikonireunus pöydälle sisäpinta ylöspäin. Pursota sen päälle suklaasulasta kiehkuroita, siksakkia tai aaltokuvioita oman mielesi mukaan.Laita vuoan lasipohjan reuna silikonireunuksen uraan ja nosta reunus pohjan ympärille. Kiinnitä lukot ja nosta vuoka jääkaappiin.
Jäätelömassa
Mittaa kulhoon kerma ja sokeri. Värjää pastavärillä vaaleanvihreäksi. Vatkaa kerma sitten vaahdoksi.Lisää joukkoon kondensoitu maito.Ota koristelua varten kahdeksan After Eight -konvehtia sivuun ja laita ne takaisin pakastimeen. Laita loput jäiset konvehdit tehosekoittimeen. Hienonna rouheeksi.Älä anna rouheen sulaa, vaan kääntele se heti jäätelömassan joukkoon.
Pakastaminen ja koristelu
Kaada jäätelömassa vuokaan ja nosta pakastimeen. Kun jäätelö on osittain jäätynyt (noin 1,5–2 tunnin kuluttua), voit painella täytteen joukkoon pystyyn muutamia koristeluun varaamistasi konvehdeista.Anna jäätelön olla pakastimessa mieluiten yön yli.
Avaa silikonireunuksen lukot ja irrota reunus. Irrota se heti pakastimesta ottamisen jälkeen – silloin suklaakoriste on vielä täysin jäässä eikä irtoa silikonireunuksen mukana.
Tarjoile kakku lasialustan päällä. Viimeistele koristelu kahteen osaan leikatuilla jäisillä konvehdeilla, suklaahipuilla/rouheella ja mintunlehdillä.
Anna olla huoneenlämmössä puolisen tuntia ennen tarjoilua.







