Kesäkurpitsa feta frittata

Kesäkurpitsa feta frittata

Frittata on ihanan helppo ja täyttävä! Se sopii hyvin niin aamupalaksi kuin lounaaksi tai vaikka leivän välissä nautittuna, ja sitä voi syödä lämpimänä tai kylmänä – molemmat maistuvat herkulliselta!

En ole kovin suuri kesäkurpitsan fani, mutta tässä se maistui kyllä erittäin hyvälle. Eli mikäli siellä on myös muita jotka ei ihan innostu kesäkurpitsasta niin antakaa tälle mahdollisuus hehe!

Meidän uusissa Cerasafe Pro -tuotteissa on muuten aivan uskomaton pinnoite! Ruoat vaan liukuivat pinnoitteen päällä! On kyllä niin iso ilo kokkailla hyvien tuotteiden kanssa. Laadun tärkeyden huomaa varmaankin juuri siinä kun kokkailu on helppoa ilman välineiden kanssa taistelua. Tai kun esim. muistaa terottaa veitset ja kokkailu muuttuu täysin!

Tuotteet on valmistettu 100% ilman luonnolle ja ihmisille haitallisia PFAS-kemikaaleja. 

Lahjoitamme myös jokaisesta myydystä Cerasafe Pro -sarjan tuotteesta 0,50€ WWF Suomelle Itämeren suojelutyöhön.

KESÄKURPITSA FETA FRITTATA


Ainekset
4-6 henkilölle:

3 rkl öljyä
2 isoa tai kolme pientä kesäkurpitsaa raastettuna ja valuutettuna
2 murskattua valkosipulinkynsiä
2 mehukasta tomaattia
6 luomukananmunaa
kourallinen tilliä leikattuna hienoksi
100 g feta juustoa murustettuna
merisuolaa
mustapippuria myllystä


Ohje

Kaada öljyä pinnoitettuun pannuun ja kuumenna keskilämmöllä.

Raasta kesäkurpitsat, lisää suolaa ja itketä. Lisää valkosipulinkynnet lämmenneelle pannulle, lisää kesäkurpitsa ja paista 5 minuuttia. Leikkaa tomaatit pieniksi paloiksi ja lisää pannulle.

Vatkaa kananmunat kevyesti isossa kulhossa, mausta tillillä, suolalla ja pippurilla.
Kaada seos paistinpannulle kesäkurpitsan ja tomaattien joukkoon ja sekoita hyvin.
Lisää murustettua fetaa ja laita kansi päälle.

Anna kypsyä keskilämmöllä 5 minuuttia tai kunnes frittata on lähes kiinteä.
Tarjoa frittata lämpimänä tai kylmänä esim. leivän päällä.