
Tämä kermainen valkosipulikatkarapukastike ndujan ja aurinkokuivattujen tomaattien kanssa luo unohtumattoman ravintola-laatuisen aterian suoraan kotiin!

RESEPTI
1 rkl oliiviöljyä
1 sipuli
3 valkosipulia
1 paprika
2 rkl ilmakuivattuja tomaatteja
2 rkl tomaattisose
1 rkl nduja
1 purkki kookosmaitoa
400g jättikatkarapuja
basilika
suola
pippuria
Ohje
Kaada oliiviöljyä pannulle ja lämmitä se keskilämmölle. Kun pannu on kuuma, laita pannulle hienonnettu valkosipuli, sipuli ja nduja.
Anna niiden kypsyä pari minuuttia ja lisää sitten hienonnetut aurinkokuivattuja tomaatteja, paprika siivuja ja tomaattipyreetä.
Kun paprikat ovat hieman pehmenneet, voit lisätä kookosmaidon. Anna kiehua 15-20 minuuttia ja lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.
Lisää lopuksi katkaravut ja hienonnettu basilika ja anna kaiken kiehua vielä 4-5 minuuttia.

Iloisia ruoanlaittohetkiä!
Nicole
Reseptissä käytetyt tuotteet


Uutuus
PAISTINPANNU 24 cm Royal Pearl
Hinta
€64,90
Hinta
Alennettu hinta
€64,90
Yksikköhinta
/
per


SUOLAMYLLY, keraaminen koneisto 17,5 cm, akryyli
Hinta
€23,90
Hinta
Alennettu hinta
€23,90
Yksikköhinta
/
per


PIPPURIMYLLY, keraaminen koneisto 17,5 cm, akryyli
Hinta
€23,90
Hinta
Alennettu hinta
€23,90
Yksikköhinta
/
per
Access Denied
IMPORTANT! If you’re a store owner, please make sure you have Customer accounts enabled in your Store Admin, as you have customer based locks set up with EasyLockdown app. Enable Customer Accounts