Kesän tulon takuuvarma merkki? Marjakojut, jotka ilmestyvät toreille ja kauppojen eteen. Meidän oli tietenkin pakko kehittää resepti, jolla päästään nauttimaan näistä sesongin herkuista. Tämä paistos on täydellistä mihin aikaan päivästä tahansa, mutta itse syön sen mieluiten aamupalaksi - ei ole parempaa tapaa aloittaa päivä kuin tuoreilla marjoilla ja makealla, rapealla murupaistoksella. Jälkiruokana tämän voi kruunata vielä pallolla jäätelöä!


Resepti
Kahteen 15cm kulhoon
400 g mansikoita
300 g kirsikoita
120 g vadelmia
Muruseos
5 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
150 g pehmeää voita (huoneenlämpöistä)
Pese marjat huolellisesti. Poista kirsikoista kivet ja mansikoista kannat. Jaa marjat tasaisesti annoskulhoihin. Sekoita muruseoksen ainekset erillisessä kulhossa - tämä onnistuu parhaiten käsin murustellen. Ripottele muruseos marjojen päälle niin, että ne peittyvät kokonaan. Paista uunissa 200 asteessa noin 15–20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin kullanruskea.
Reseptissä käytetyt tuotteet


KULHO 15cm SVELTE, STONE
Hinta
€12,90
Hinta
Alennustihinta
€12,90
Yksikköhinta
/
per
Saatavilla
Stone
Access Denied
IMPORTANT! If you’re a store owner, please make sure you have Customer accounts enabled in your Store Admin, as you have customer based locks set up with EasyLockdown app. Enable Customer Accounts







