Geisha mokkapalat

Geisha mokkapalat

Geisha Mokkapalat ovat herkullinen versio perinteisistä mokkapaloista, joissa maistuvat Geisha-suklaan kermaisuus ja hasselpähkinäinen maku. Tämän mokkapalan koristelussa käytetään Geisha-pääsiäismunia, jotka tuovat keväisen ilmeen ja lisäävät extra-herkullisen suklaisen vivahteen. Tämä resepti on täydellinen valinta makean ystäville ja pääsiäisjuhliin!

Resepti


Taikina

4 kpl kananmunia
4,5 dl sokeria
300 g voita (sulatettuna)
3 dl maitoa
7,5 dl vehnäjauhoja
5 tl leivinjauhetta
5 tl vaniljasokeria
5 rkl kaakaojauhetta
1/2 Geisha-levy

kuorrute
4,5 dl tomusokeria
100 g voita (sulatettuna)
4 rkl Kahvia
2 rkl kaakaojauhetta


Taikina

Vatkaa kananmunat sekä sokeri vaahdoksi. Mittaa kaikki kuivat aineet ja laita kulhoon. Kaada vuorotellen kuivia aineita sekä maitoa kananmuna-sokeri vaahtoon ja sekoita hyvin. Lisää lopuksi sulatettu voi ja sekoita huolellisesti. Riko Geisha-suklaalevy pieniksi paloiksi ja sekoita ne taikinan joukkoon. Paista 15-20 minuuttia 200 asteessa.


Kuorrute


Sekoita tomusokeri, kaakaojauhe ja vaniljasokeri kulhossa. Lisää kahvi ja sulatettu voi, ja sekoita hyvin, kunnes taikinasta tulee tasainen. Kaada se mokkapalojen päälle. Ennen kuin kuorrute ehtii kuivua, koristele mokkapalat Geisha-pääsiäismunilla ja muilla värikkäillä pääsiäismunilla!