Pääsiäisen näyttävä kattaus

Pääsiäisen näyttävä kattaus

Vanha sananlasku, kattaus on puoli ruokaa, on kyllä hyvin paikkaansa pitävä sanonta! Eikä pelkästään puoli ruokaa, vaan oikeanlaiset astiat ja aterimet saavat ehdottomasti ruoan myös maistumaan paremmalta!

Juhlapyhinä on ihana panostaa kattaukseen. Pääsiäisenä löytyy luonnosta pajunkissoja, ja jos nyt olet ajoissa, niin saatat saada pihalta kerätyistä, vaikka omenanpuun oksista, pienet nuput jo esille.

HEIROLin pääsiäiskattaus koostuuNosse Ceramics for HEIROL-astioista,La Rocherenuutuus -juomalaseista, perinteisistäCulinario-aterimistasekäpellavatekstiileistä. Sekoittele kattauksessa vapaasti eri värejä ja muotoja keskenään. Me yhdistimme tällä kertaa Nosse Ceramics for HEIROL -sarjan astioissa herkullisen“rose”-sävynmaanläheisen“oliven”ja särmikkään“edgen”kanssa. Lopputuloksesta tuli upea!

Aurinkoista pääsiäistä!

Kirjoittaja Cristina Moborg on italialais-suomalainen foodisti, HEIROLin toinen yrittäjä, sekä neljän aikuisen lapsen äiti. Ruoanlaitto on Cristinalle intohimo ja tapa osoittaa pohjatonta rakkautta läheisille. Taiteellisen Cristinan luovuus näkyy myös ruoanlaitossa – lopputulos on kaunis vaikka matka on välillä hieman sotkuinen. Seuraa Cristinan keittiömatkaa Instagramissa.