Maailman paras juustohöylä!

Maailman paras juustohöylä!

Kalevalan eli suomalaisen kulttuurin päivää vietetään 28.2. Meille foodisteille kulttuuripäivä on myös ruokakulttuuripäivä sillä ruoka on iso osa maan kulttuuria. Suomalaiseen ja pohjoismaiseen ruokakulttuuriin kuuluu paljon hyviä ruokalajeja, tapoja mutta myös keittiön työvälineitä. Näistä yksi on juustohöylä.

 

Mikä tekee HEIROLin juustohöylästä maailman parhaan?

 

HEIROLin juustohöylissä on leikkuukohdissa sahalaita. Sahalaita tekee sen, että leikkausvaiheessa juuston ja höylän väliin jää ilmaa, jolloin myös pehmeä juusto leikkaantuu kauniisti ja tasaisesti menemättä “ryppyyn”. Sahalaidan ansiosta juustosiivuista tulee juuri sopivan paksuisia, ei liian ohuita eikä liian paksuja. Juustohöylien materiaali on karkaistua, korkealaatuista terästä, joka joustaa mutta ei väänny. HEIROL Steely-sarjan tuotteet ovat kaikin puolin kestäviä ja hygieenisiä. Sarjan tuotteissa on umpinainen ruostumattomasta teräksestä valmistettu kahva. Näin lika ja vesi eivät pääse kahvan sisälle.

 

Juustohöylät eivät ole vain juuston höyläämiseen vaan tämä joka kodin monitoimiväline soveltuu erinomaisesti porkkanoiden ja muiden kasvisten kuorimiseen. Höylällä saat porkkanasta täydellisiä ohuita siivuja vaikka salaattiin! Höylän kanssa saat myös kätevästi viipaloitua inkiväärin pieniksi panoiksi. Tai tiedätkö sen tilanteen kun kädessäsi on lämmin ruisleipä ja haluat siihen päälle kunnon palan aitoa voita? Ota jääkaappikylmä voipaketti ja höylää siitä juustohöylän kanssa sopiva siivu leivän päälle. Oi nam!