Thaimaalainen kookoskatkarapukeitto

Thaimaalainen kookoskatkarapukeitto

Valmista tämä herkullinen keitto viileinä syyspäivinä! Tässä keitossa yhdistyvät ihanasti kermainen kookospohja ja tulinen currytahna. Keiton valmistukseen kuluu vain 15 minuuttia, ja raaka-aineet saattavat jo löytyä kotoasi.

 

Muista! Syyskuun loppuun asti kaikki tuotteemme ovat -15 % opiskelijoille! Muista vaan näyttää opiskelijakortti kassalla!

Resepti


1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
Inkivääriä (maun mukaan)
2 paprikaa
3 tl punaista currytahnaa
360 g isoja katkarapuja
2 purkkia (800 ml) kookosmaitoa
1 litra kasvislientä
360 g riisinuudeleita
Suolaa
Mustapippuria
Korianteria
2 limettiä

Pilko sipuli ja paprikat siivuiksi. Hienonna valkosipuli ja inkivääri, ja lisää kaikki kuumaan paistokasariin. Paista noin 5 minuuttia tai kunnes paprikat pehmenevät. Lisää punainen currytahna, kookosmaito ja kasvisliemi. Anna kiehua hiljalleen noin 7-9min. Lisää katkaravut ja riisinuudelit. Keitä 2–4 min. Sammuta liesi ja jätä kansi päälle. Ennen tarjoilua lisää pilkottu korianteri ja purista päälle limetin mehua.