600 g kananrintaa
1 tl paprikaa
1 tl valkosipulijauhetta
1/2 tl mustapippuria
1 tl suolaa
1 rkl oliiviöljyä
2 rkl hunajaa
3 dl majoneesia
2 tl Srirachaa
1,5 dl makeaa ja hapanta kastiketta
Korianteria
Varrastikut
Ohje
Yhdistä kulhossa kuutioidut kananrinnat, öljy, paprika, valkosipulijauhe, suola ja pippuri. Sekoita, jotta kana peittyy tasaisesti mausteilla. Pujota 4-5 kanakuutiota vartaaseen yksi varras kerrallaan.
Sekoita pienessä kulhossa majoneesi, sweet & sour -kastike, Sriracha ja hunaja. Sekoita hyvin. Kaada puolet kastikkeesta erilliseen kulhoon ja aseta sivuun käytettäväksi kanan kypsentämisen jälkeen.
Käytä loput kastikkeesta sivelemällä tasaisesti kanan päälle. Lisää vartaat lämpimälle pannulle, jossa on öljyä, ja anna niiden kypsyä 10-15 minuuttia kanapalojen koosta riippuen (varmista, että ne kypsyvät kokonaan läpi).
Siirrä vartaat lautaselle ja valuta tai sivele varattua kastiketta. Lisää päälle tuoretta korianteria ja tarjoile heti.
Vinkki: Voit tehdä nämä myös grillissä, jolloin niistä tulee vielä rapeampia.