Super nopea rapupasta

Super nopea rapupasta

Tässä helppo ja nopea rapupasta, joka valmistuu meidän ihanassa Royal Pearl -paistokasarissa. Täydellinen valinta kiireiseen arkeen!

 

Psstt.. Se on ollut kauan loppuunmyyty, mutta nyt se on taas saatavilla! ROYAL PEARL PAISTOKASARI

Resepti


2 rkl öljyä
1/2 sipuli
1 valkosipuli
150 g arrabiatta-kastiketta
450 g fettuccine-pasta
300 g ravunpyrstöjä
150 g parmesaanijuustoa
100 g pinaattia
350 g cashew-kermaa
2 dl vettä
Tuoretta basilikaa
Suolaa
Pippuria


Aloita kuumentamalla paistokasari liedellä. Muista aina lisätä öljyä kylmälle pannulle, niin öljy kertoo, milloin pannu on kuuma. Lisää pilkottu sipuli, valkosipuli ja pinaatti. Sekoita ja tarkista, ettei pannu ylikuumene (keskilämpö on maksimi kaikille pinnoitetuille pannuille). Kun pinaatti on kuihtunut, lisää arrabiatta-kastiketta, kermaa, parmesaanijuustoa, suolaa ja pippuria. Anna kaiken hautua noin 10 minuuttia ja sitten lisää basilika, ravunpyrstöt ja keitetty pasta. Sekoita kaikki ja tarjoile raastetun parmesanjuuston kera päälle.