Herkullinen oikaisu

Herkullinen oikaisu

Vaikka rakastankin ruoanlaittoa ja leivontaa ja ylipäätään keittiössä hääräämistä, niin joskus vaan on työpäivän jälkeen sellainen fiilis, ettei jaksaisi tehdä oikein mitään. Voitteko te samaistua tähän? Tällaisina hetkinä on mielestäni ihan ok hieman oikaista. Törmäsin Hetki-woktuotteisiin jo yli vuosi sitten sattumalta kaupassa ja nyt olemmekin käyttäneet niitä kotona jo useamman kerran. Superhelppo ja nopea tapa saada vihanneksia lautaselle!

Olemme juuri muuttaneet uuteen kotiin, ja työpäivän jälkeen aikaani on vienyt uuden kodin sisustaminen sekä muut ihanat muuttotouhut! Joten päätin hieman oikaista illallisen valmistuksessa. Saimme sopivasti testiin uusiaHetki -wokkituotteita, jotka sisältävät kaiken tarvittavan! Niin hyvää, niin helposti ja nopeasti!

Aikaa kokkailuun ei mennyt kuin 10 minuuttia (ja ehdittiin myös samalla tehdä teille nopea video poikaystäväni kanssa haha! Löydät sen alta). Wok-pakkauksissa löytyy kaikki tarvittavat raaka-aineet ja ainoa asia mitä sinun pitää tehdä on lämmittää ateria wok-pannulla! Pakkauksen kaikki raaka-aineet ovat tuoreita ja niitä on runsaasti. Yhdestä pakkauksesta syö noin 2-4 henkeä, tosin me söimme sen kahdestaan 😉

Makuvaihtoehtoja on useita ja voit tutustua niihin täällä. Meillä oli tällä kertaa kanawok nuudeleilla ja hapanimeläkastikkeella. Nam!

Ja luonnollisesti valmistin aterian mun lemppari wokkipannulla eli Steelsafella. Vitsit, että olen odottanut pannun lisäämistä oman keittiön valikoimaan. En halunnut hankkia sitä ennen muuttoa ja nyt en paljon muuta käytäkään! Se, mikä tekee tästä wokkipannusta erityisen on se, että kahden teräskerroksen välissä on alumiinikerros, joka jatkuu aina pannun yläreunoihin asti. Eli wokkipannu kuumenee tasaisesti aina yläosaan asti! Tämä on tärkeää, sillä wokruoat tulisi valmistaa hyvin kuumassa pannussa.

Ja hei, sulla on nyt mahdollisuus myös voittaa tämä mun lempparipannu täältä!

Nautitaan syksyn auringosta ja arjen helpoista ruuista!