Tämän kevään ehdoton hittituote, gluteeniton banaanileipä!
Banaanileipää on tänä keväänä tehty varmaankin lähes jokaisessa kodissa.
Itse lähdin “trendiin” mukaan vähän myöhemmin ja tein itse vuoden ensimmäisen banaanileivän vasta äitienpäivän brunssille! Se oli sen verran “hitti” myös meidän kotona, että äiti pyysi minua jakamaan ohjeen teidänkin kanssa!
Sittemmin banaanileipää on tullut tehtyä useammankin kerran. Ensimmäisellä kerralla tein niin sanotusti klassisen version, mutta seuraavalla kerralla lisäsin joukkoon myös vadelmia. Kivaa vaihtelua ja oih, siitä tuli todella hyvää! Niinkin hyvää, että se oli kadonnut parempiin suihin vain parissa päivässä.
Ensi kerralla ajattelin laittaa joukkoon omenaa… Katsotaan millaista siitä tulee.