Tämä kermaisen pehmeä feta-ricottaseos yhdistyy täydellisesti makeiden paahdettujen tomaattien kanssa luoden raikkaan ja maukkaan lisukkeen. Helppo valmistaa, ja sopii mainiosti niin arki- kuin juhlapöytään. Tuoreet basilikat viimeistelevät kokonaisuuden tuoden annokseen raikasta väriä ja aromia.



Resepti
130 g fetajuustoa
250 g ricottajuustoa
puolikkaan sitruunan mehu
1 rkl oliiviöljyä
suolaa
pippuria
chilirouhetta
180 g kirsikkatomaatteja
basilikaa koristeluun
Kuumenna uuni 180°C:een. Aseta kirsikkatomaatit leivinpellille ja paahda noin 12 minuuttia, tai kunnes ne alkavat pehmetä.
Sillä välin, laita fetajuusto, ricottajuusto, sitruunamehu, ripaus suolaa, mustapippuria ja ripaus chilirouhetta tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen. Sekoita, kunnes seos on tasaista ja kermaista.
Lusikoi vaahdotettu juustoseos tarjoilulautaselle ja levitä tasaisesti.
Nosta päälle lämpimät, paahdetut kirsikkatomaatit ja viimeistele muutamilla tuoreilla basilikan lehdillä tuomaan väriä ja makua.
Nauti!
"Kermaisen juuston ja makeiden paahdettujen tomaattien yhdistelmä tuo italialaisen kesän herkulliset maut suoraan lautasellesi."

Reseptissä käytetyt tuotteet


UUNIVUOKA 20cm SVELTE, STONE
Hinta
€22,50
Hinta
Alennettu hinta
€22,50
Yksikköhinta
/
per
Saatavilla
Stone


Ale
TARJOILULUSIKKA 24 cm Steelery
Hinta
€5,90
Hinta
€11,50
Alennettu hinta
€5,90
Yksikköhinta
/
per


PIPPURIMYLLY, keraaminen koneisto 17,5 cm, akryyli
Hinta
€23,90
Hinta
Alennettu hinta
€23,90
Yksikköhinta
/
per


SUOLAMYLLY, keraaminen koneisto 17,5 cm, akryyli
Hinta
€23,90
Hinta
Alennettu hinta
€23,90
Yksikköhinta
/
per
Access Denied
IMPORTANT! If you’re a store owner, please make sure you have Customer accounts enabled in your Store Admin, as you have customer based locks set up with EasyLockdown app. Enable Customer Accounts