Feta-ricotta creme paahdettujen tomaattien kanssa

Feta-ricotta creme paahdettujen tomaattien kanssa

Tämä kermaisen pehmeä feta-ricottaseos yhdistyy täydellisesti makeiden paahdettujen tomaattien kanssa luoden raikkaan ja maukkaan lisukkeen. Helppo valmistaa, ja sopii mainiosti niin arki- kuin juhlapöytään. Tuoreet basilikat viimeistelevät kokonaisuuden tuoden annokseen raikasta väriä ja aromia.

Resepti


130 g fetajuustoa
250 g ricottajuustoa
puolikkaan sitruunan mehu
1 rkl oliiviöljyä
suolaa
pippuria
chilirouhetta
180 g kirsikkatomaatteja
basilikaa koristeluun

Kuumenna uuni 180°C:een. Aseta kirsikkatomaatit leivinpellille ja paahda noin 12 minuuttia, tai kunnes ne alkavat pehmetä.


Sillä välin, laita fetajuusto, ricottajuusto, sitruunamehu, ripaus suolaa, mustapippuria ja ripaus chilirouhetta tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen. Sekoita, kunnes seos on tasaista ja kermaista.


Lusikoi vaahdotettu juustoseos tarjoilulautaselle ja levitä tasaisesti.


Nosta päälle lämpimät, paahdetut kirsikkatomaatit ja viimeistele muutamilla tuoreilla basilikan lehdillä tuomaan väriä ja makua.


Nauti!

"Kermaisen juuston ja makeiden paahdettujen tomaattien yhdistelmä tuo italialaisen kesän herkulliset maut suoraan lautasellesi."