2 cocktail-ideaa uudenvuoden juhliin

2 cocktail-ideaa uudenvuoden juhliin

Inspiroidu ja löydä oman uudenvuoden cocktailisi! Valitsimme kaksi cocktailia, jotka sopivat täydellisesti uuden vuoden alkuun! Toinen on hieman yksinkertaisempi niille, jotka pitävät klassisista juomista, ja toinen vaatii pari vaihetta enemmän, mutta molemmat ovat kuitenkin helppoja valmistaa kotona!

Meiltä löytyy myös herkullinen Amaretto sour resepti.

Kirsikka sour

2 oz sitruunamehua
4 oz kirsikkasiirappia
2 oz vadelma vodka
1 kananmunan valkuainen
jäitä

Ohje:

Aloita valmistamalla kirsikkasiirappi lisäämällä yhtä paljon sokeria, vettä ja kirsikoita. Anna kiehua hetki, kunnes kirsikat ovat pehmenneet ja seos on muuttunut tummanpunaiseksi. Kun se on valmis, anna sen jäähtyä ja kaada se sitten siivilän läpi. Jäljelle pitäisi jäädä sileä kirsikkasiirappi, joka sopii niin cocktaileihin kuin jälkiruokaankin! Sekoita cocktail-shakerissa kaikki ainekset jäitä lukuun ottamatta. Kun olet sekoittanut jonkin aikaa, voit lisätä jään ja sekoittaa uudelleen. Kaada cocktail-siivilän läpi haluamaasi lasiin.

Me käytimme tähän cocktailiin La Rochelle Cocteau -lasia.

Vinkki: Voit säilyttää loput kirsikkasiirapista jääkaapissa jopa 10 päivää.

Kaikki cocktail-tuotteemme löytyvät täältä.

Klassinen samppanja cocktail

1 oz sitruunamehua
1 angostura-katkeroon liotettu sokerikuutio
Valitsemasi samppanja
Sitruunan kuori koristeeksi

Ohje:

Purista sitruunapuristimella 1 oz sitruunamehua ja kaada se samppanjalasiin. Täytä lasi haluamallasi samppanjalla ja pudota siihen angostura-katkeroon liotettu sokerikuutio. Viimeistele koristeeksi sitruunankuoriviipaleella.

Tämän cocktailin valmistamiseen käytimme La Rochelle Perigord -samppanjalasia.

Vinkki: Jos et halua juomistasi liian happamia, jätä sitruuna pois ja lisää vain angostura bitterillä liotettu sokerikuutio.

Kaikki cocktail-tuotteemme löytyvät täältä.