Upea uutuus Royal Pearl

Upea uutuus Royal Pearl

Terveellinen ruoanlaitto ei ole ikinä ollut näin kaunista!
Upeat uudet Royal Pearl -paistoastiat ovat täällä! Pehmeä helmiäinen sävy ja mattakultaiset kahvat tekevät päivittäisestä ruoanlaitosta entistäkin kauniimpaa.

 

“VOIKO PAISTINPANNUUN RAKASTUA?”

-Asiakkaan kommentti

Royal Pearl -paistoastiat eivät ole kuitenkaan vain kauniit. Tuotteiden pinnoite on 100 % PFAS-vapaa ja myrkytön. Tuotteiden valmistuksessa ei siis ole käytetty luonnolle tai ihmisille haitallisia PFAS-kemikaaleja. Lue lisää PFAS-kemikaaleista sekä niiden haitoista täällä. Sarjan tuotteet on myös valmistettu 100 % kierrätetystä alumiinista. Tuotteiden paksu 4,7 mm rakenne on jämäkkä eikä väänny käytössä. Tuotteet sopivat kaikille liesille, myös induktiolle, sekä uuniin max 220 °C.

Näin käytät pinnoitettua pannua:

PFAS-vapaalla, keraamisella pinnoitteella oleva paistoastia on herkempi ylikuumenemiselle.

– Älä koskaan lämmitä paistoastiaa tyhjänä. Lisää paistorasva aina kylmälle pannulle.
– Älä koskaan lämmitä paistoastiaa lieden täydellä teholla. Lieden täydet tehot on vain vedenkeittämistä varten. Huomioi tämä varsinkin induktioliettä käytettäessä.
– Käytä pinnoitettujen tuotteiden kanssa vain puisia/muovisia/silikonisia välineitä.
– Anna paistoastian jäähtyä ennen pesua. Pese tuotteen ulko- ja sisäpuoli huolellisesti käsin pesuaineella sekä harjalla/sienellä jokaisen käyttökerran jälkeen. Huolehdi myös lieden puhtaudesta.
– Käsinpesu pidentää tuotteen käyttöikää.
– Älä säilytä ruokaa pinnoitetussa astiassa. Ruoan hapot saattavat vaurioittaa pinnoitetta.

Huom! Ylikuumentuminen vaurioittaa pinnoitetta. Älä koskaan lämmitä paistoastiaa tyhjänä tai jätä paistoastiaa liedelle ilman valvontaa. Älä käytä lieden kovimpia tehoja.

Valmiiksi marinoidut, paljon sokeria sisältävät tuotteet, voivat vaurioittaa pinnoitetta, sillä sokeri kuumenee todella nopeasti. Käytä sokeripitoisten ruokien paistamiseen erityisen maltillista paistotehoa.