Tämän vuoden pääsiäispöydän kattaus on täynnä kukkia!

Tämän vuoden pääsiäispöydän kattaus on täynnä kukkia!

Tänä vuonna pääsiäispöydän kattamiseen tarvitset vain kimpun lempikukkiasi, paljon erikokoisia maljakoita ja kauniita astioita. 

“Täydellinen tapa herättää kevättunnelma on täyttää pääsiäispöytäsi kauniilla ja eloisilla kukilla.”

KEVÄT ON TÄÄLLÄ


Inspiroiduimme käyttämään keraamisia lautasia ja kulhoja sekä luomaan pöytäasetelman käyttäen pelkästään värejä, jotka saivat meidät ajattelemaan kevättä.

Kevättä edeltävät viikot tuntuvat olevan melko pimeitä, mutta se ei tarkoita, ettemme voisi tuoda pöytään hieman eloisuutta! Loppujen lopuksi pääsiäisessä on kyse kauniista väreistä ja eloisista värimaailmoista.

Saimme aikaan tämän kauniin lookin käyttämällä ruusun ja terrakotan värisiä astioita. Nämä sävyt sopivat täydellisesti kaikkiin vuodenaikoihin, mutta ne loistavat erityisesti lämpiminä kuukausina. Parasta niiden kanssa on kokeilla eri kokoja ja värejä sekä sekoittaa niitä keskenään luodaksesi kauniin kontrastisen kattauksen.

Kauniiden astioiden täydentämiseksi lisäsimme nämä pronssiset aterimet, jotka sitovat yhteen värejä, sillä ne tuovat pöytään lämpimän ripauksen väriä. Käyttämämme lasit olivat kaikki osa La Rocheren abeille-mallistoa. Tässä mallistossa on pieniä hunajamehiläisiä ympäri laseja, jotka heijastavat kevään alkua täydellisesti!

Iloista Pääsiäistä!

Nicole