Ihanan yksinkerainen kattaus kesään

Ihanan yksinkerainen kattaus kesään

Aloita kesä kauniilla pöytäasetelmilla! Ota kaikki pellavakankaat esiin ja kattaa pöytäsi luonnonmateriaaleilla ja neutraaleilla väreillä. Anna kukkien ja ruoan tuoda väriä pöytään!

MEIDÄN KESÄPÖYTÄMME


Tämä minimalistinen tyyli antaa keramiikan kauneuden paistaa läpi. Kankaiden neutraalit värit muodostavat yhtenäisen taustan lautasille, jolloin niiden hienot kuviot tulevat esiin.

Lasit täydentävät keramiikkaa täydellisesti, ja niiden selkeä ja yksinkertainen muotoilu tuo pöytäasetelmaan ripauksen eleganssia. Klassiset teräsaterimet sitovat kaiken yhteen ja tuovat kokonaisestetiikkaan ajattoman elementin.

Kaiken kaikkiaan tämä pöytäasetelma on täydellinen tasapaino yksinkertaisuuden ja eleganssin välillä, jolloin keramiikan kauneus nousee keskiöön. Se luo rauhallisen ja kutsuvan ilmapiirin aterialle, mikä tekee siitä todella nautinnollisen ruokailukokemuksen.

MITÄ ME KÄYTIMME


Päätimme käyttää tässä kattauksessa twist-sarjan lautasia ja kulhoja värissä stone, sillä ne ovat muodoltaan ja väriltään täydellisiä kesäpöytään. Käytimme myös Cedrat-lasejamme, jotka ovat kauniisti muotoiltuja ja sopivat täydellisesti mihin tahansa pöytään! Ruokailuvälineet kuuluvat kaikki Steelery-sarjaamme, jonka klassinen muotoilu sopii niin arkeen kuin juhlaan.