Inspiroidu kesästä

Kaikki kesän herkullisimpiin hetkiin

Syödään yhdessä

Kesän herkullisimmat reseptit

Leivo kesän
herkullisimmat reseptit

Kata pöytä rakkaudella

Yhdistele Nosse Ceramics for HEIROL -astioita
oman näköiseksi kattaukseksi

1 / 3

Suomalainen perheyritys vuodesta 1991

Isältä pojalle
vuodesta 1991

Meille perhe ja hyvä ruoka on aina ollut onnellisen elämän perusta. Ruoanlaitto kotona on hauskaa ja helpompaa kuin usein ajatellaan.
Me HEIROLilla haluamme innostaa valmistamaan ruokaa kotona – ja viettämään aikaa yhdessä ruokapöydän äärellä.

Näin valitset
paistinpannun

trust the experienced

Henri Alén+

Suomen tunnetuimpiin kokkeihin kuuluva, Henri Alén on ruoka-alaa ravistuttava ja inspiroiva ravintoloitsija ja keittiömestari. Masterchef Suomi tuomarina toimivan Henkan ravintoloiden liesillä voit bongata Steely Classic Pro sekä Cerasafe® Pro -tuotteita.

Anna Perho+

Toimittaja ja tv-tuottaja sekä Olipa kerran keittiössä -ruokakirjan tekijä Anna Perho on valinnut keittiönsä täyteen HEIROLin tuotteita. Herkullisten ja perinteitä kunnioittavien ruokien valmistus onnistuu täysillä nauttien. Anna on kilpaillut myös MasterChef VIP kaudella.

Hans Välimäki+

Kansainvälisesti tunnustettu keittiömestari ja ravintoloitsija Hans Välimäki on toistaiseksi ainoa suomalainen kokki, joka on ansainnut työllään kaksi Michelin-tähteä. Hän on myös TV:stä tuttu mm. Kokki sota ja Top Chef Suomi ohjelmista. Hans paistaa Blacksteel Pro -hiiliteräspannuilla.

Kinuskikissa+

Suomen suosituinta leivontablogia pitävä Sini Visa luo upeita sekä herkullisia leivonnaisia leivontavälineillämme, jotka ovat hänelle tuttuja jo useamman vuoden takaa. Kinuskikissa-blogi inspiroi kokeilemaan uusia reseptejä kotikeittiöissä.

Erik Mansikka+

Turun ensimmäisen Michelin-tähtiravintolan Kaskiksen perustaja ja omistaja Erik Mansikan luottopannu on Cerasafe® Pro -sarjan 32 cm paistinpannu. Vuoden kokki -kilpailun vuonna 2013 ja Hell’s Kitchen Suomen voittanut kokki luo Suomen kärkiravintoloiden joukkoon kuuluvassa ravintolassaan taideteosmaisia annoksia.

Tuotteita, jotka ovat ihmisten puolella

Olemme ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa suomalainen yritys, joka on sitoutunut 100 % PFAS-vapaaseen ja myrkyttömään tulevaisuuteen. PFAS-kemikaaleja esiintyy monentyyppisissä tuotteissa niiden vettä, likaa ja rasvaa hylkivien ominaisuuksien vuoksi, mutta tällä on hintansa.

Poistuvia tuotteita

Outlet-osiosta löydät mahtavia keittiövälineitä jopa -80 % alennuksella!