


RESEPTI
3 Pientä piirasta
200g suolainen piirakkataikinaa
1 kananmuna
1,5 dl kermaa
Sinihomejuustoa oman maun mukaan
50 g pekonia
1 päärynä
kourallinen saksanpähkinöitä
hieman rosmariinia
suolaa
mustapippuria
Aloita laittamalla valmis suolainen piirakkapohja piirakkavuokiin ja laita ne uuniin 4-5 minuutiksi 220 asteeseen.
Kypsennä pekoni pannulla, kunnes se on rapeaa ja kullanruskeaa, ja aseta se sitten talouspaperin päälle poistamaan osa öljystä. Kun pekoni on hieman jäähtynyt, pilko se pieniksi paloiksi.
Sekoita kananmuna, sinihomejuusto ja kerma, sekä ripaus suolaa ja pippuria. Laita munaseos ja pekonipalat piirakkavuokiin.
Leikkaa päärynä ohuiksi viipaleiksi ja aseta ne piirakan päälle pyöreään muotoon. Hienonna saksanpähkinät ja aseta ne piirakan päälle yhdessä rosmariinin kanssa. Laita takaisin uuniin noin 10 minuutiksi.
Vinkki: Pinaatti sopii hyvin pekonin korvikkeeksi jos et halua käyttää liha tässä reseptissä!
Reseptissä käytetyt tuotteet


TARTTUMATON KAULIN 45cm shampanja



LEIVONTA-ALUSTA Premium 60x40 cm silikoni


LAUTANEN 19cm EDGE, IVORY GOLD


