
Miten valita itselle oikea paistinpannu?
Hyvä paistinpannu tekee arjesta helpompaa ja ruoanlaitosta nautinnon. Mieti, mitä valmistat useimmin – tarttumaton pinnoite sopii arkikokkailuun, valurauta tuo täydellisen paistopinnan ja ruostumaton teräs kestää kovaa käyttöä.
Meiltä löydät PFAS-vapaat, myrkyttömät ja turvalliset paistinpannut, jotka sopivat kaikille liesityypeille – myös induktiolle – ja kestävät käytön myös uunissa.
SUOSITUIMMAT


PAISTINPANNU 28 cm Blacksteel Pro


VATI 39x29 cm ETNICO KYYHKYNHARMAA


KAKKUVUOKA 23x7,5 cm, anodisoitu alumiini


KASARI KANNELLA 2L 18 cm Royal Pearl


VIILARAASTIN hieno karkeus 37 cm, Steely


KUORIMAVEITSI 20 cm (liikkuva terä), Steely


LEIKKUULAUTA KALANRUOTO 46x33x2,5 cm, akaasia


PIPPURIMYLLY Pro 27 cm, musta


VEITSITUKKI LAATIKKOON, 40,5x12,2x4,2 cm


VEITSENTEROITUSSETTI Pro, 6 osaa


MAIDONVAAHDOTIN/VISPILÄ, ladattava

ESPRESSOKEITIN 6 k. Moka Exclusive, vaal.sininen

HEIROL PEOPLE COOKING CLUB

Suomalainen perheyritys vuodesta 1991
Olemme tuoneet korkealaatuisia keittiövälineitä suomalaisten koteihin jo yli 30 vuoden ajan. Haluamme inspiroida sinua valmistamaan enemmän ruokaa kotona ja nauttimaan joka hetkestä keittiössä.
Hyvillä välineillä ruoanlaitto on paitsi helpompaa, myös hauskaa ja palkitsevaa! Voit luottaa siihen, että tuotteemme ovat turvallisia käyttää – ilman haitallisia PFAS-kemikaaleja.
TRUST THE EXPERIENCED
Henri Alén+

Suomen tunnetuimpiin kokkeihin kuuluva, Henri Alén on ruoka-alaa ravistuttava ja inspiroiva ravintoloitsija ja keittiömestari. Masterchef Suomi tuomarina toimivan Henkan ravintoloiden liesillä voit bongata Steely Classic Pro sekä Cerasafe® Pro -tuotteita.
Anna Perho+

Toimittaja ja tv-tuottaja sekä Olipa kerran keittiössä -ruokakirjan tekijä Anna Perho on valinnut keittiönsä täyteen HEIROLin tuotteita. Herkullisten ja perinteitä kunnioittavien ruokien valmistus onnistuu täysillä nauttien. Anna on kilpaillut myös MasterChef VIP kaudella.
Hans Välimäki+

Kansainvälisesti tunnustettu keittiömestari ja ravintoloitsija Hans Välimäki on toistaiseksi ainoa suomalainen kokki, joka on ansainnut työllään kaksi Michelin-tähteä. Hän on myös TV:stä tuttu mm. Kokki sota ja Top Chef Suomi ohjelmista. Hans paistaa Blacksteel Pro -hiiliteräspannuilla.
Kinuskikissa+

Suomen suosituinta leivontablogia pitävä Sini Visa luo upeita sekä herkullisia leivonnaisia leivontavälineillämme, jotka ovat hänelle tuttuja jo useamman vuoden takaa. Kinuskikissa-blogi inspiroi kokeilemaan uusia reseptejä kotikeittiöissä.
Erik Mansikka+

Turun ensimmäisen Michelin-tähtiravintolan Kaskiksen perustaja ja omistaja Erik Mansikan luottopannu on Cerasafe® Pro -sarjan 32 cm paistinpannu. Vuoden kokki -kilpailun vuonna 2013 ja Hell’s Kitchen Suomen voittanut kokki luo Suomen kärkiravintoloiden joukkoon kuuluvassa ravintolassaan taideteosmaisia annoksia.
Anni Ihamäki+

Anni Ihamäki on suomalaisten rakastama radiojuontaja ja ruokakirjailija.